Nordman header with a car in mountain range
Nordman header with a car in mountain range

Uusi Nordman

Nordman North 9

Pohjoiseen suunniteltua teknologiaa

Tires for your direction

Nordman
North 9

Nordman North 9 nastarenkaat tarjoavat vakaata suorituskykyä kaikkiin talviolosuhteisiin. Renkaat ovat tasapainoiset, luotettavat ja turvalliset jäällä sekä lumella. Myös ajettavuus säilyy täsmällisenä ja helppona. Talvirenkaiden suorituskyky perustuu laadukkaisiin NorthTech 9 -ratkaisuihin. Lunta, sohjoa tai jäätä - Nordman-renkaat hallitsevat tietä kuljettajan määrätessä suunnan.

Tires for your direction

Nordman
North 9 SUV

Nordman North 9 SUV nastarenkaat tarjoavat vakaata suorituskykyä kaikkiin talviolosuhteisiin. Renkaat ovat tasapanoiset, luotettavat ja turvalliset jäällä sekä lumella. Myös ajotuntuma pysyy tarkkana ja helppona. Nordman North 9 SUV antaa paremman ajovakauden ja kestävyyden suurempiin ja raskaampiin ajoneuvoihin. Tasapainoinen ja hallittu käsiteltävyys ja vahva SUV-rakenne takaavat, että ajokokemus ja mukavuus täyttävät kaikki odotukset.

Tehostettua pitovoimaa

Northtech 9 -nastat

Digitaalisesti optimoitu nastoitus lisää turvallisuutta erityisesti jäisillä tienpinnoilla. NorthTech 9 -ankkurinastat on tehty kestämään vuodesta toiseen.

 

Täsmällistä tarkkuutta

Northtech 9 -kulutuspinta

Tarkka ajotuntuma ja kontrolli lumisilla ja märillä teillä ovat agressiivisen 3D-lamelloidun kulutuspintakuvion sekä salamanmuotoisten Snow Grip Boosterien ansiota.

Täyttä suorituskykyä

Northtech 9 -kumiseos

Joustava, mutta luja NorthTech 9 -kumiseos takaa huippuluokan suorituskyvyn ankaraankin talveen. Erinomaista talvipitoa, kulutuskestävyyttä ja alhaista energiankulutusta viileästi vakuuttaen.

Nordman tires for your direction

Nordman-renkaat on suunniteltu vahvistamaan hallinnantunnettasi kaikissa ajotilanteissa. Valitse mikä tahansa Nordman-rengas, ja voit olla varma, että se on vakaa ja luotettava ratkaisu tarpeisiisi. Renkaan korkealuokkaiset ominaisuudet nostavat ajokokemuksesi uudelle tasolle. Voit ajaa vaivattomasti, mitä tiellesi tuleekaan. Valitse suuntasi, valitse Nordman.